Scurta descriere

       Firma Cartonera Top este o firma cu capital integral privat, infiinta in anul 2005 cu scopul de a raspunde necesitatii de ambalare a produselor, fiind unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje din carton. Avand o experienta de peste 15 ani in acest domeniu de activitate, acordam o atentie sporita detaliilor, punand accent pe calitate, promptitudine si eficienta, toate in conformitate cu standardele europene. 

    Ambalajele produse de noi din carton duplex, mucava si ondulat acopera toata gama existenta. 

    Avem implementat standardul calitatii SR EN ISO 9001:2015 care garanteaza calitatea produselor oferite.

    Incercam sa intelegem cat mai bine nevoile clientilor si suntem cat se poate de flexibili, in acest sens avand posibilitatea de a tine stocuri atunci cand comenzile clientilor fluctueaza foarte mult, nu cerem cantitati minime si permitem plata la termen.

   Oferim servicii gratuite de consultanta si proiectare, producand monstre pentru testare inainte de comanda. Avem preturi competitive si respectam cu strictete termenele de livrare.

    Avem o echipa de profesionisti in domeniul prelucrarii ambalajelor din carton. Acestia, impreuna cu experienta acumulata in cei peste 15 ani de activitate, vin ca o garantie a calitatii si ne recomanda ca pe un partener de incredere si pentru firma dumneavoastra. Atentia noastra este indreptata si asupra produselor livrate, marfa noastra fiind baxata si paletizata corespunzator in timpul transportului.

    Misiunea firmei noastre este sa producem si sa livram ambalaje din carton destinate ambalarii produselor din industria alimentara, chimica, textila, a sticlei si portelanului, lemnului, produselor electronice si electrocasnice, prelucrarilor mecanice si auto, punand accent pe satisfacerea clientilor prin calitatea si conformitatea marfurilor livrate,pret avantajos, conditii si termene de livrare optime.